Onze cultuur? Welkom bij de familie!

 

Onze medewerkers zijn de succesfactor van VOXTUR. Daarom loop je binnen bij een familie.

Samen werken aan verandering

Werken bij VOXTUR is vooral werken bij een familie. We maken plezier maar tegelijkertijd werken we samen hard aan ons doel om van VOXTUR het meest impactvolle consultancybedrijf van Nederland te maken.

Ambitieus he? Maar ondanks dit ambitieuze doel blijven we wel lekker normaal. Er staat altijd iemand voor je klaar.

En als je het aan onze medewerkers vraagt? Dan antwoorden ze met creatief, familie, vrijheid en energiek. Hoeveel bewijs wil je hebben.

Kernwaarden: ons fundament

Onze organisatie is op 4 pilaren gebouwd: ondernemen, familie, vertrouwen en meerwaarde. Kom je bij ons werken? Dan kijken we of deze kernwaarden intrinsiek aanwezig zijn.

Ondernemen

Iedereen binnen onze organisatie is een ondernemer. Het is belangrijk dat je zelf kansen ziet, creëert en deze kansen pakt. Eindeloos vergaderen en discussiëren over een briljant idee doen wij liever niet; ga er gewoon mee aan de slag en je komt er snel genoeg achter of het inderdaad zo briljant is. En fouten maken? Dat mag. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn.

Familie

Wij zijn persoonlijk en betrokken. Onze collega's staan altijd klaar om te helpen. We vinden het belangrijk dat elke medewerker zich veilig en op zijn/haar gemak voelt. Daarom communiceren we open en eerlijk met elkaar. Dat betekent natuurlijk ook dat er discussies kunnen onstaan. We zullen het natuurlijk niet altijd met elkaar eens zijn. Maar dat lossen we op, want alleen samen kunnen we van VOXTUR een impactvol bedrijf maken. En zoals het spreekwoord luidt: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Vertrouwen

Wij werken op basis van 100% vertrouwen. Vertrouwen is één van de belangrijkste fundamenten voor een succesvol, leuk en gezond bedrijf. We streven naar zo min mogelijk regels en naar zo veel mogelijk transparantie.

Meerwaarde

Waarom doen wij de dingen die we doen? Wij willen van waarde zijn voor onze klanten. Wij willen onze klanten helpen groeien, wij willen onze klanten laten excelleren en wij willen het werk van onze klanten leuker maken. Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling en groei zorgen wij ervoor dat we impact blijven maken bij onze klanten.

 

Zullen we even appen?

Whatsapp: 085 004 73 65

Medewerkers zeggen het zelf

Natuurlijk zijn onze kernwaarden een mooi beleid, maar het meest heb je toch aan de verhalen van onze medewerkers.

Als je daarom aan onze medewerkers vraagt hoe onze cultuur in elkaar zit krijg je de volgende kernwoorden terug: creatief, familie, vrijheid en energiek!

Daar zijn wij trots op.

Overigens betekent dit niet dat altijd alles goed gaat. Want waar mensen werken, worden er fouten gemaakt. Maar dat mag! Het belangrijkste is dat er geleerd wordt van fouten.

Wij zijn een divers bedrijf en we willen voor iedereen een veilige werkomgeving creëeren. Want alleen als medewerkers zich goed voelen, kunnen we met elkaar toppresaties leveren voor onze klanten.

Dit wil je! Toch?

Bekijk alle vacatures die we op dit moment voor jou in de etalage hebben staan: