Over VOXTUR

Yes je bent er: misschien wel de belangrijkste pagina op onze site.. Want een vacature kan je nog zo aanspreken, het is belangrijk dat je weet wie we zijn en of we bij elkaar passen.

Op deze pagina ontdek je alles over VOXTUR.

Over VOXTUR

 

Yes je bent er: misschien wel de belangrijkste pagina op onze site.. Want een vacature kan je nog zo aanspreken, het is belangrijk dat je weet wie we zijn en of we bij elkaar passen. Op deze pagina ontdek je alles over VOXTUR.

Samen werken aan digitaal voorop lopen

We maken plezier maar tegelijkertijd werken we samen hard aan ons doel om van VOXTUR het meest impactvolle consultancybedrijf van Nederland te maken.

En we nemen je graag even mee in wat voor ons nou echt impactvol is...

Hallo! Wij zijn VOXTUR

En we laten bedrijven dus digitaal voorop lopen. Waarom?

Van organisaties wordt steeds meer verwacht dat zij toegevoegde waarde bieden aan klanten en medewerkers. Ga jezelf maar na: koop jij liever bij een organisatie die gewoon goed en op tijd levert, of kies je liever voor een partij die, naast goed en op tijd leveren met het product of de dienst jouw leven aangenamer maakt? 

Juist!

En juist die verwachting vraagt om toekomstbestendige businessmodellen, gestroomlijnde bedrijfsprocessen en efficiënter werken.

Dat kun je doen door bijvoorbeeld je bedrijfsprocessen te standaardiseren, digitaliseren en automatiseren, maar ook door systemen aan elkaar te koppelen en beslissingen te maken op basis van data in plaats van onderbuikgevoel.

Een flinke mond vol, maar in het kort komt er dus op neer dat we dagelijks bezig zijn organisaties te helpen beter verder te kunnen.

Maar we doen meer...

Want wat ons betreft gaat vooroplopen verder dan alleen het digitale gedeelte. Vooroplopen doen we ook door zelf het goede voorbeeld te geven. Zeker als het gaat om ons grootste kapitaal: jij (of als je nog niet gesolliciteerd hebt: onze medewerkers).

Binnen VOXTUR kennen we eigenlijk geen heilige huisjes. Dat wil zeggen dat we altijd open staan voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Geen 'ja maar' maar 'ja ga het maar proberen'.

Dat betekent niet dat je de ruimte krijgt om fouten te maken. Want als je wilt innoveren: wat is dan precies 'fout'? We zeggen liever: je krijgt ruimte om te leren.

Onze organisatie is gebouwd op vier kernwaarden:

 • Een VOXTUR medewerker geeft klanten niet wat ze vragen maar wat ze nodig hebben. Ze zorgen voor eenvoud, terwijl ze de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit leveren die onze klanten vandaag en morgen verder helpt. Dat is pas meerwaarde
 • Je vindt niemand die meer energie uit het werk haalt en gedreven is. Een VOXTUR medewerker is betrokken en gaat voor succes. Passie voor het vak noemen we dat.
 • Bij VOXTUR mag je jezelf zijn en krijg je vrijheid om nieuwe initiatieven te ontplooien. Daarentegen sta je altijd klaar voor je collega's en handel je met gezond verstand in het belang van VOXTUR. Vertrouwen is het belangrijkste dat er is.
 • Een VOXTUR medewerker creëert magische momenten en brengt het vuur over op anderen. Deelt kennis en zet mensen aan tot nadenken. Dat noemen we inspireren.

Diversiteit en inclusie

Natuurlijk kunnen we niet om diversiteit en inclusie heen. Maar laten we hier wel heel duidelijk over zijn: bij VOXTUR doen we niet aan diversiteit en inclusie: dat zijn we.

Ons uitgangspunt? Iedereen is welkom.

We zijn een organisatie die open staat en ruimte biedt aan mensen met passie. En dan maakt het dus niet uit wat voor genderidentiteit, seksuele geaardheid, etniciteit, geloofsvoorkeur, capaciteiten en ervaring je hebt.

Wij geloven echt dat een van de belangrijkste sleutels tot ons succes ligt in de diversiteit en inclusie binnen VOXTUR.

Uiteenlopende talenten, achtergronden en perspectieven is namelijk wat ons zo bijzonder maakt.

Wist je dat bijvoorbeeld 32% vrouw is binnen onze organisatie en dat we uit bijna ieder continent mensen hebben werken? Behalve uit antarctica dan...

 

En alsnog kan het altijd beter

Daarom vinden we het ook zo belangrijk om actief met elkaar in gesprek te blijven over een diverse en inclusieve organisatie. Beter worden doe je wat ons betreft niet door jezelf blind te staren op cijfers in een dashboard, maar door te investeren in je bedrijfscultuur en actie te ondernemen.

We geloven dat verschillen ons verrijken, zijn nieuwsgierig en staan open voor andere ideeën en gebruiken.

Natuurlijk, soms is dat ook spannend, maar daarom vinden we het des te belangrijker om die kwetsbaarheid te blijven koesteren.

 

Zo doen we dat

Je merkt het: praten over diversiteit en inclusie is één, het zijn is echt iets anders. Daarom laten we je ook graag zien wat we doen om divers en inclusief te blijven:

 • Management en directie is doorlopend bezig met diversiteit en inclusie binnen VOXTUR.
 • Er zijn regelmatig gesprekken met verschillende medewerkers binnen VOXTUR.
 • We houden rekening met verschillende (geloofs)overtuigingen tijdens bijeenkomsten.
 • Feestdagen zijn uit te ruilen zodat wanneer je liever een andere feestdag viert, je jouw vrije dagen hiervoor kunt inzetten.
 • We zijn scherp op gelijke (carrière)kansen en beloning voor iedereen.
 • We controleren onze website-teksten en afbeeldingen op diversiteit en zorgen voor inclusief taalgebruik.
 • Bij sollicitaties zetten we motivatie en lerend vermogen voorop. Er hoeft geen foto of CV toegevoegd te worden. Bovendien moedigen we mensen aan om te solliciteren die ondervertegenwoordigd zijn in functies of in onze branche.

En natuurlijk vieren we ook feestjes

Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures