Traineeship consultancy

Traineeship consultancy

Ben jij toe aan een nieuw avontuur en wil je jouw carrière een boost geven? Ben je klantgericht, leergierig en analytisch? Krijg jij met jouw enthousiasme mensen gemakkelijk mee? Dan is ons Consultancy Traineeship zeker iets voor jou!

Ben je geïnteresseerd in automatisering van processen, maar weet je nog niet alles van software af? Geen enkel probleem.

Tijdens het traineeship spijkeren we jouw kennis helemaal bij!

Een traineeship bij wie?

Een consultancybedrijf, opgericht in 2020, gevestigd in Waddinxveen, actief in heel Nederland en gespecialiseerd in AFAS Consultancy, projectmanagement en verandermanagement.

Dagelijks werken we aan onze missie: eenvoud in digitale bedrijfsprocessen. Dit doen we met meer dan 40 jaar AFAS ervaring en zo’n 560 implementaties en optimalisaties op zak.

Deze kennis en ervaring nemen we mee naar onze klanten, net zoals onze kernwaarden.

Wat ga ik dan doen?

Tijdens de eerste 3 maanden gaan we samen bouwen aan jouw kennis op de volgende vlakken:

  • AFAS skills (Je leert hoe de software werkt van binnen en van buiten. Dit doen we door jou in een kleine groep te trainen);
  • Soft skills (Naast de techniek trainen we je ook in gesprekstechnieken, projectmanagement en salesvaardigheden).

Cases & tests

Tijdens de opleiding zijn er een aantal cases en tests die we afnemen, waarbij we jouw kennis toetsen en of wij het wel goed hebben uitgelegd.

Meelopen

Door mee te lopen met een ervaren consultant leer je in de praktijk hoe het werkt. Samen plannen we de meeloopdagen in, uiteraard alleen bij de tofste klanten.

Tims Terror Toets

Aan het einde van de opleiding mag je deze toets maken. Als je deze succesvol afrondt ben je klaar voor de volgende stap.

Consultancy

Als Junior Consultant voer je zelfstandig deel-projecten uit. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren consultant.

Wat breng ik mee?

Tijdens het sollicitatieproces kijken we vooral naar jouw potentie en lerend vermogen. Het is een traineeship dus je hoeft nog niet alles te weten, wij dragen met liefde bij aan jouw groei en ontwikkeling.

Wat krijg ik daarvoor terug?

Alle trainees starten met € 2500,- bruto per maand. 

Je krijgt een 7 maanden contract, maar als we elkaar leuk blijven vinden zetten we die na deze periode direct om in een contract voor onbepaalde tijd.

Haal je na 3 maanden je eindopdracht, krijg je daar direct een leaseauto en een iPhone bij. 

Verder krijg je een budget voor de inrichting van je thuiswerkplek, 20 opleidingsdagen per jaar, een persoonlijke bonus en 12 groeidagen per jaar (inclusief massage).

Overtuigd? Fijn!

Nu wij nog ;)

Toch niet helemaal jouw ding?

Bekijk dan eens onze andere vacatures