Sollicitatieprocedure

 

In 5 stappen van sollicitatie naar baan. Het kan echt, het kan snel en het kan goed. Bekijk onze procedure.  

Sollicitatieprocedure

 

In 5 stappen van sollicitatie naar baan. Het kan echt, het kan snel en het kan goed. Bekijk onze procedure.

Wij nemen je serieus. Maar echt.

Niets is zo frustrerend als een standaard afwijzingsmail. Sterker nog, het komt zelfs voor dat sollicitanten helemaal niets meer horen na een sollicitatie. Frustrerend, zeker als je de spannende stap hebt durven zetten om te solliciteren.

Daarom nemen wij iedere sollicitatie serieus. Maar dus ook echt. Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we vooral naar jouw potentie en lerend vermogen. Ideaal, want zo hoef je dus nog niet alles te weten. Wij dragen met liefde bij aan jouw groei en ontwikkeling. Kennis is namelijk altijd bij te spijkeren.

Let the games begin!

Hier volgt alvast de eerste quizvraag: Wat vind je leuker om te doen tijdens je sollicitatie: A) een saai gesprek over je werkervaring en arbeidsethos of B) spelletjes spelen?

Als je antwoord A is adviseren we je dringend om te solliciteren bij de concurrent. Maar kies je voor B, dan heb je de eerste vraag al goed beantwoord!

Wij vinden het belangrijk om zonder vooroordelen te werven. Daarom zetten wij gamification in. Elke sollicitant speelt een aantal spelletjes, afhankelijk van de functie waarop je solliciteert.

De scores geven ons en jezelf inzicht in waar jouw kwaliteiten liggen. En geloof ons: Daar kan geen CV tegenop.

Zo geven wij iedereen een gelijke kans.

Het sollicitatieproces

Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures